8G Energy Holding

A 8G Energy Holding alapjait a több évtizedes iparági szakmai tapasztalat, a tőkeerős háttér és az innovatív gondolkodásmód együttesen adják. Cégünk elkötelezett a megújuló energetikai fejlesztések iránt.

8G Energy Holding

A társaság folyamatosan dolgozik az innovációk és technológiai fejlesztések bevezetésén az energetika, energiamenedzsment és energetikai információtechnológia területén.

A 8G Energy Holding célja, hogy a piac egyik meghatározó szereplőjeként lakossági és üzleti területen egyaránt széleskörű, komplex energetikai szolgáltatásokat nyújtson az energiahatékonyság és zöldenergia felhasználás területén. Küldetése, hogy tevékenységével elősegítse a zöld átállást és tevőlegesen részt vegyen a klímaváltozás megállításában.

A cégcsoport nevében a „8G” azt a nyolc zöld és állandóan megújuló energiaforrást jelöli, amellyel kapcsolatban a társaság tanácsadási, tervezési és kivitelezési szolgáltatásokat biztosít és ezekkel kapcsolatos projektek beruházásait menedzseli: nap, szél, levegő, földhő, termálvíz, víz, hidrogén, biomassza.

Meglévő és leendő ügyfeleink részére állunk rendelkezésre az ország teljes területén.

Víz
Víz
Szél
Szél
Nap
Nap
Levegő
Levegő
Földhő
Földhő
Termálvíz
Termálvíz
Hidrogén
Hidrogén
Biomassza
Biomassza
Kérjen ingyenes ajánlatot!
Ajánlatkérés