JANUÁRTÓL FELOLDÁSRA KERÜL A NAPELEM BETÁPLÁLÁSI STOP!

A felület segítségével az érdeklődők pár kattintással lekérdezhetik ingyenesen, hogy az adott csatlakozási ponton telepítendő vagy bővítendő HMKE (háztartási méretű kiserőmű) estében a jövő évtől lesz-e lehetőség a betáplálásra...

A felület segítségével az érdeklődők pár kattintással lekérdezhetik ingyenesen, hogy az adott csatlakozási ponton telepítendő vagy bővítendő HMKE (háztartási méretű kiserőmű) estében a jövő évtől lesz-e lehetőség a betáplálásra (inverter összteljesítmény bővítése esetén a további kapacitás vizsgálható, a már üzembe helyezett és működő rendszereket a zárolás nem érinti).

A felhasználónak a mérési pont azonosítóját (POD azonosító) szükséges megadnia ahhoz, hogy ellenőrizze, körzete 2024. január elsejétől zárolás alá esik vagy sem. A POD azonosító a villanyszámlán megtalálható, így a lekérdezést bárki megteheti ennek birtokában.

A honlap adatbázisa a területileg illetékes elosztói engedélyesek adatszolgáltatására épül, ezért a lekérdezhető információk tájékoztató jellegűek. A tényleges betáplálási lehetőségről, a csatlakozás pontos műszaki-gazdasági paramétereiről, annak menetéről kizárólag a területileg illetékes elosztói engedélyes szolgálhat információkkal a hozzá benyújtott teljes körű igénybejelentés feldolgozása után kiadott Műszaki Gazdasági Tájékoztatóban (MGT). Társaságunk szerződéses megrendelés esetén vállalja ennek teljeskörű lefolytatását a komplett kivitelezéssel együtt.

A MEKH által működtetett, háztartási méretű kiserőművek betáplálási lehetőségét ellenőrző honlap www.napeleminfo.mekh.hu oldalon érhető el.

Szeretnél részletes tájékoztatást kapni a fenti rendeletekről? Keresd kollégáinkat bizalommal, akik örömmel megválaszolják a felmerülő kérdéseidet.”

Forrás: Portfolio

2023.10.10
Kérjen ingyenes ajánlatot!
Ajánlatkérés