BCSDH tagságot nyert a 8G ENERGY

2024. áprilisban felvételt nyert a 8G ENERGY a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) szervezethez.

2024. áprilisban felvételt nyert a 8G ENERGY a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) szervezethez (https://bcsdh.hu/taghirek/uj-tagvallalatunk-a-8g-energy-solutions-zrt/). A BCSDH egy olyan közösség, mely előremutató gondolkodású több, mint 140 fenntartható vállalat vezérigazgatójából áll, akik együtt dolgoznak a rendszerátalakítások felgyorsításán, amelyek a klímasemleges, természet pozitív és igazságosabb jövőhöz szükségesek. A szervezet célja, hogy olyan modellváltások történjenek és olyan üzleti megoldások szülessenek Magyarországon, amelyeknek valódi hatásuk van és más vállalatokra való kiterjesztésük révén valódi válaszokkal szolgálhatnak a hazai kihívásokra.

A BCSDH egyedülálló platformot kínál az üzleti élet számára a versenyen kívüli együttműködéshez, ajánlások kidolgozásával, jó példák bemutatásával segítik a vállalatok közötti tudásmegosztást, hogy ezekre a kihívásokra közösen válaszokat találjanak. Konstruktív üzleti megoldások kidolgozására és közös cselekvésre ösztönözik tagvállalataikat és az üzleti szférát. A vállalatvezetőkkel, közel 200 vállalati, civil és tudományos szakértőt bevonva, minisztériumokkal, partnerszervezetekkel, nagykövetségekkel együttműködve térképezik fel az akadályokat és lehetőségeket, találják meg a megoldásokat és képviselik az üzlet hangját a fenntarthatósági kérdésekben. Küldetése a felelős és értékteremtő üzleti tevékenység sikerességének növelése révén a fenntartható világ felé történő átmenet felgyorsítása. Víziójuk 2050-re egy olyan világ megteremtése, amelyben több mint 9 milliárd ember él jóllétben, a Földünk eltartóképességének határán belül. A szervezet segíti tagvállalatait a fenntarthatóság stratégiai szintre emelésében, továbbá együttműködik velük, hogy felgyorsítsák a fenntartható világba történő átmenetet, emellett pedig platformot biztosít az együttműködésre és a világ számára fontos hatások és partnereik értékeinek bemutatására.

A 8G ENERGY - a BCSDH célkitűzéseivel összhangban – azért csatlakozott a szervezethez, mert részese szeretne lenni egy olyan közösségnek, amely tovább növeli a fenntarthatóságot, a zöldebb jövőt Magyarországon: ezzel példát mutatva azon vállalkozások számára, melyek még esetleg nem alkalmaztak fenntartható vállalatvezetési irányelveket.

Amennyiben Ön is egyetért a BCSDH célkitűzésivel és úgy gondolja, hogy csatlakozni szeretne ehhez a kiváló kezdeményezéshez, akkor a https://bcsdh.hu/tagjaink/tagsag/ linkre kattintva tájékozódhat annak módjáról.

forrás:
https://bcsdh.hu/rolunk/
https://bcsdh.hu/taghirek/uj-tagvallalatunk-a-8g-energy-solutions-zrt/
https://bcsdh.hu/tagjaink/tagsag/ .

2024.04.30
Kérjen ingyenes ajánlatot!
Ajánlatkérés