Bővíti fenntarthatósági portfólióját a 8G ENERGY

A 8G ENERGY eddig is kiemelkedően teljesített a megújuló energiákat hasznosító technológiák piacán, azonban portfólióját tovább bővíti a fenntarthatóság jegyében.

A 8G ENERGY eddig is kiemelkedően teljesített a megújuló energiákat hasznosító technológiák piacán, azonban portfólióját tovább bővíti a fenntarthatóság jegyében. Szolgáltatásaik közül nagyobb hangsúlyt és figyelmet fordítanak a továbbiakban a szélerőművekkel és az elektromobilitással kapcsolatos projektekre a tervezéstől az engedélyeztetésen át a kivitelezésig, valamint a mezőgazdasági szektornak szóló pályázatokkal kapcsolatos tanácsadásra is.

Hazánkban, a leginkább elterjedt megújuló energiatermelő erőművek kétségkívül a napelemes rendszerek. Azonban fontos, hogy diverzifikált legyen az energiatermelési portfólió, így a nap energiájának felhasználása mellett érdemes a szél energiájával is foglalkoznunk, melyet szélturbinák segítségével tudunk hasznosítani. Ezek a berendezések forgó mozgássá alakítják a szél kinetikus energiáját, amiből aztán egy generátor 3 fázisú áramot állít elő. A tavalyi évben történt kedvező szabályváltozások miatt reális alternatíva lehet a szélturbinák létesítése vállalati ügyfelek számára. Egy jól telepített és karbantartott szélturbina akár 20-30 évig képes megújuló energiaforrásból fenntartható, zöld áramot biztosítani a tulajdonosának. Amennyiben szélerőmű telepítésén gondolkodik, keresse bizalommal a 8G ENERGY-t. Sok rétű szakértelemmel rendelkeznek, egy kézben elvégzik a szükséges mérési, tervezési, engedélyezési és kivitelezési munkálatokat szélerőművek esetében is.

Az elektromobilitás fejlődésének érdekében bizonyos esetekben kötelező elektromos autótöltő létesítése. A szabályozással érintettek a napi fogyasztási cikket értékesítő üzletek/üzletházak, valamint nem lakáscélú épületek is. A különböző kötelezettségekről és a határidőkről a 253/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet 42.§ 10., valamint a 7/2006. (V. 24.) TNM rendelet 8. számú mellékletben tájékozódhatunk. A jogszabályi kötelezettségek mellett egyre elterjedtebb Magyarországon az akkumulátoros, vagy hibrid meghajtású autók vásárlása, melyekhez érdemes magánszemélyként is töltő berendezést telepíteni, így függetlenül más felhasználóktól, bármikor feltölthetik elektromos autójukat a tulajdonosok. A 8G ENERGY tervezéstől a kivitelezésig kulcsrakészen vállalja autótöltők telepítését, legyen az magánszemély otthona, vagy töltőhálózat kialakítása egy vállalati parkolóban.

Az idei évben már több Közös Agrárpolitikai (KAP) pályázat tervezete is megjelent, melyek a mezőgazdasági szektorban tevékenykedő vállalatoknak, vállalkozóknak szólnak. A végleges Pályázati Felhívások még nem kerültek közzétételre, de várhatóan május végén, június elején megjelenésre kerülnek. Többek között az élelmiszer-, és a feldolgozóipar, illetve a díszkertészetek és az állattartással foglalkozó telepek érintetettek, akik akár 70%-os támogatási intenzitással tudnak zöld beruházásokat megvalósítani: energiafelhasználás csökkentésére vonatkozó tevékenységeket, megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazását. A projektek tervezésétől egészen a támogatási kérelmek megírásáig, esetleg nyertes támogatói döntés esetén a projektmenedzsmentet is vállalja a 8G ENERGY.

A 8G ENERGY kiemelkedő szerepet tölt be a megújuló energia piacon, felkészült és tapasztalt szakemberekkel, alvállalkozókkal dolgozik együtt.  A cikkben nevezett tevékenységekkel célja a fenntarthatóság, a magyar vállalkozások energiagazdálkodásának tudatossá tétele, ökolábnyomának csökkentése.

forrás: https://bcsdh.hu/taghirek/boviti-fenntarthatosagi-portfoliojat-a-8g-energy/

2024.06.13
Kérjen ingyenes ajánlatot!
Ajánlatkérés