Lakossági finanszírozás

Pályázati lehetőségek

Új napelemes rendszerek telepítése tekintetében különféle pályázati, támogatási formák, valamint hitelkonstrukciók állnak a lakosság rendelkezésére, amelyek a beruházás költségterheinek enyhítésében nyújtanak segítséget.

Lakás-takarékpénztár állami támogatással

Igényelhető összeg: állami támogatás max. 720 000 Ft

Támogatás formája:

  • vissza nem térítendő állami támogatás
  • hitel (visszatérítendő, opcionálisan igényelhető)

Ki igényelheti:

  • Lakás-takarékpénztári számlával rendelkező

Időtartam:

2022. október - 2028. október

Kizárólag a 2018 októbere előtt megkötött Lakás-takarékpénztár szerződések esetén, valamint a megtakarítás összegével és betéti kamattal együtt lehet vissza nem térítendő állami támogatásra jogosult, ami egészben felhasználható napelemes rendszer kivitelezésére is.

A 2018 októbere előtt megkötött szerződések lejártát követően, a megtakarítási idő függvényében, 2022 októbere és 2028. októbere között használható fel az állami támogatás és igényelhető hitel. A maximális 720 000 Ft állami támogatást a 10 éves futamidejű szerződések esetén lehet igénybe venni.

Kérjen ajánlatot napelemes rendszerre!

Önerős finanszírozás

Támogatás formája:

  • Önerős finanszírozás

Ki igényelheti:

  • Magánszemély
  • Jogi személy (8G Energy risk controll vizsgálat szükséges.)

Időtartam:

Nincs megkötve.

Magánszemélyek részére 10% előleg, 40% kivitelezés előtt, 50% végszámla, Jogi személyek esetén 50-100% előleg risk controll eredménye alapján, a fennmaradó összeg végszámla szerint.

Kérjen ingyenes ajánlatot!
Ajánlatkérés

Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében. A honlappal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót, beleértve a „süti”-szabályzatot, az adatvédelmi és adatkezelési szabályzat menüpontban találja.