Lakossági ügyfelek részére

Napelemes rendszerek

Háztartási méretű napelemes rendszerek lakossági ügyfelek részére – kulcsrakész szolgáltatás a felméréstől a kivitelezésig.

01

Helyszíni konzultáció és ajánlatadás

Az ajánlatkérést követően kollégáink telefonos és/vagy helyszíni konzultáció keretében pontosítják az igényt, vizsgálják a lehetőségeket, majd elkészítik a személyre szabott árajánlatot.

02

Tervezés és engedélyezés

A szerződéskötést követően elindítjuk az igénybejelentést, majd a szolgáltatói jóváhagyást követően elvégezzük a tervezést, valamint a teljes körű engedélyeztetést. Az ügyintézés nem jár egyéb adminisztratív teherrel. A szolgáltatói elbírálás akár több hónapot is igénybe vehet.

03

Telepítés

A szolgáltatói engedélyek beérkezése után telepítő csapataink időpontegyeztetést követően gyors és minőségi munkát végeznek a helyszínen, az esztétikai szempontok figyelembevételével. A lakossági rendszerek kivitelezései átlagosan 1-3 napot vesznek igénybe, összetettségtől és rendszermérettől függően.

04

Üzembehelyezés

Elkészült rendszerét - a sikeres próbaüzemet követően - készre jelentjük az illetékes szolgáltató felé. Ezt követően a mérőórák cseréjét, programozását a területi szolgáltató emberei végzik.

Időtálló befektetés

Hosszú távú, energiabiztonságot adó megoldás, amely költséghatékony és értéknövelő is egyben.

Környezetvédelem

A napelem az egyik legnépszerűbb megújuló energiát felhasználó eszköz. Telepítése könnyen megoldható, üzemeltetése során pedig nem szabadul fel káros anyag és nem szennyezi a környezetet.

Értéknövelés

Az ingatlan energiahatékonyságának növelése mellett annak értékét is növeli. Tetőre telepítés esetén edzett üveg bevonatának köszönhetően részben védi a héjazatot is.

Kérjen ingyenes ajánlatot!
Ajánlatkérés

Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében. A honlappal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót, beleértve a „süti”-szabályzatot, az adatvédelmi és adatkezelési szabályzat menüpontban találja.